Αρχική Σελίδα

Qingdao Antai Mining Machinery Co.,Ltd

καλής ποιότητας Κοινή μηχανή ζωνών μεταφορέων για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Κοινή μηχανή ζωνών μεταφορέων για τις πωλήσεις
Είμαι Online Chat Now

Qingdao Antai Mining Machinery Co.,Ltd

1 2 3 4
Qingdao Antai Mining Machinery Co.,Ltd Qingdao Antai Mining Machinery Co.,Ltd Qingdao Antai Mining Machinery Co.,Ltd Qingdao Antai Mining Machinery Co.,Ltd
vulcanizer ζωνών μεταφορέων κατασκευή Σύγχρονος εξοπλισμός παραγωγής Επιχειρήσεις Πνεύματος Ποιοτική οδηγία

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : ANTAI
Αριθμός Υπαλλήλων : 100~120
Ετήσιες πωλήσεις : 3000000-5000000
Ιδρύθηκε Έτος : 2006
Εξαγωγή pc : 80% - 90%
Mr. Ji Jeffery: +86-15666693444
Mr.Johnson Xu: +86-15064205346
Η Co. μηχανημάτων μεταλλείας Antai Qingdao, ΕΠΕ (εφεξής καλούμενο η επιχείρηση Antai) βρίσκεται στην όμορφη οικονομική ζώνη δυτικών ακτών Qingdao. Με την ευκαιρία τις κατασκευές βάσεων στη νέα περιοχή και το λιμένα Qingdao, το λιμένα Jiaozhou και το λιμένα Dongjiakou, η επιχείρηση Antai απορροφά πλήρως την τεχνική ουσία των προηγμένων επιχειρήσεων στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, και δεσμευμένος στην πρόοδό της ανάπτυξης και βιομηχανίας. Το Antai έχει γίνει τώρα μια σύγχρονη κατασκευαστική επιχείρηση μηχανήματα και εξοπλισμός που έχει ολόκληρο ένα δίκτυο του ερευνητικού σχεδίου, της κατασκευής και της εγκατάστασης, της συντήρησης μεταπώλησης, της συντήρησης εξοπλισμού και των συμβουλευτικών υπηρεσιών.

Αρχισμένη από το 2005, η επιχείρηση Antai επέρασε από τη διαδικασία όπως την επιλογή περιοχών, την έρευνα μάρκετινγκ, το χτίσιμο ομάδας, την παραγωγή εξοπλισμού και την οικοδόμηση επιχειρησιακής φιλοσοφίας. Κατά τη διάρκεια των ετών, έχουμε γίνει μεγάλη επιχείρηση   που έχει τις εκατοντάδες των πεπειραμένων εργαζομένων.
 
Εν τω μεταξύ, η επιχείρησή μας έχει την ισχυρή τεχνική δύναμη, προηγμένος εξοπλισμός παραγωγής, λεπτό σύστημα παρακολούθησης, τέλεια συντήρηση μεταπωλήσεων και αφιερωμένος για να δημιουργήσει τα προϊόντα εξεχουσών θέσεων της βιομηχανίας.

Υπό την καθοδήγηση «επιστημονικός, αυστηρός και αποδοτικός», η επιχείρηση Antai έχει καθιερώσει την κυριάρχη θέση στη βιομηχανία. Τα κύρια προϊόντα είναι ζώνη μεταφορέων βουλκανίζοντας την κοινή μηχανή, να βουλκανίσουν ζωνών μεταφορέων ορυχείων τη explosionproof μηχανή, τη μηχανή επισκευής ζωνών μεταφορέων, τη μηχανή αποφλοίωσης ζωνών μεταφορέων και άλλο εξοπλισμό πορίσματος.
 
Προκειμένου να βελτιωθεί η ποιότητα θείωσης, αναπτύξαμε και παραγάγαμε τα προϊόντα πυρήνων μας: Λαστιχένια τσάντα πίεσης και ενσωματωμένη λαστιχένια ταινία θέρμανσης. Υπάρχει κέντρο Ε&Α καθώς επίσης και κέντρο ποιοτικής επιθεώρησης στην επιχείρηση που πραγματοποιεί το ακριβές σύστημα ελέγχου ευθύνης και ποιότητας προϊόντων. Μπορούμε να παρέχουμε τους πελάτες μας η καλύτερη τεχνική λύση βασισμένη στη ζήτηση. Με την άριστες ποιότητα και την υπηρεσία, χτίσαμε μια σταθερή αγορά όχι μόνο σε περισσότερες από 30 επαρχίες σε εθνικό επίπεδο αλλά και στη Νοτιοανατολική Ασία, τη Μέση Ανατολή, την Αφρική, την Αυστραλία και τη Νότια Αμερική κ.λπ.

«Η ποιότητα κάνει το εμπορικό σήμα, η ανάπτυξη βοηθειών εμπορικών σημάτων και η ανάπτυξη μπορούν να είναι τεράστιες». Σας καλωσορίστε για να προέλθετε και να επισκεφτείτε την επιχείρησή μας από σε όλο τον κόσμο. Θα επιθυμούσαμε να δημιουργήσουμε μια win-win συνεργασία με τους όλους πελάτες μας ειλικρινά! Η εμπιστοσύνη Antai, αυτό μπορεί να είναι η σοφότερη επιλογή σας!
Στοιχεία επικοινωνίας
Qingdao Antai Mining Machinery Co.,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Johnson

Τηλ.:: 86-15064205346

Φαξ: 86-532-8615-9058

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)